Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Elkészültek a parkolók

Populáris hír

A támogatást ezúton is köszönjük a kormánynak és Ovádi Péter országgyűlési képviselő Úrnak.

Fontos fejlesztés valósult meg a Jókai Mór lakótelepen, melyet az Önkormányzat saját forrásból nem tudott volna megvalósítani. A 15 éve készült murvás parkoló biztosította a járművek parkolását viszont meleg időben a por, esőben a sár keserítette a lakók életét. Parkoló kialakítása nem Önkormányzati feladat így erre pályázati kiírások nincsenek. A fejlesztés megvalósításához segítséget kértünk Ovádi Péter országgyűlési képviselő Úrtól. Képviselő Úr közbenjárásának köszönhetően 50 millió forint támogatást kaptunk a kormánytól. A támogatást ezúton is köszönjük a kormánynak és Ovádi Péter országgyűlési képviselő Úrnak. A három parkoló összesen 5097 m2 aszfaltrétegek kapott és 179 parkoló hely lett felfestve. Mivel az elnyert összeg nem fedezte volna a költségeket így az Önkormányzat 6.066.000.-Ft önrészt biztosított tartaléka terhére. Folytatni fogjuk lehetőségeink szerint a település köztereinek szépítését fejlesztését, melyhez számítunk a lakosság segítségére is.

A parkoló átadó ünnepségén 10 db fa került elültetésre a Jókai Mór lakótelepen az ott lakók és Ovádi Péter országgyűlési képviselő Úr segítségével.

A faültetést folytatni fogjuk a település más részein is.

 

                                                                 Hajmáskér Község Önkormányzata