Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Zöldhulladék kezelési program Hajmáskéren

Általános tartalom

Kedvezményezett: Hajmáskér Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: „Helyi identitást és közösségi együttműködést segítő fejlesztések támogatása”, VP-19.2.1.-7-2-17

Projekt címe: Zöldhulladék kezelési program Hajmáskéren

Projekt azonosító száma: 3192553790

Szerződött támogatás összege: 8.191.500 Ft

A támogatás mértéke: a projekt elszámolható összköltségének 100%-a

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A településen jelentős mennyiségű zöldhulladék keletkezik, amelynek elhelyezése, szállítása egyre nagyobb probléma. A zöldhulladék részben magánterületeken, részben közterületen keletkezik. Önkormányzatunk egy zöldhulladék gyűjtéséhez, feldolgozásához, az ezekhez tartozó kisebb talaj karbantartási munkákhoz kis teljesítményű erőgép és munkagép adapterek beszerzésére nyert támogatást.

A program célja a komposztálásra épülő zöldhulladék kezelés biztosítása a lakosság felé. A program része egy tudásátadó rendezvény, amely célja, hogy a komposztálás technikáját, lehetőségeit bemutassa a helyi lakosságnak. Jelen fejlesztés megvalósulásával településen belüli, önszerveződő közösségek kialakulását várjuk, elsősorban a célcsoportok esetében. Bízunk benne, hogy az összetartás példamutatásával további csoportok is aktív részesei lesznek a település környezettudatos életének.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.